Hopp til innholdet

Ordretelefon
22 08 99 00


Elevstol Mia

 

mia_nyheter1.jpg

 

Elevstol Mia har ergonomisk utformet sittedel for korrekt sittestilling. Sittedelen er i plast og finnes i fire ulike farger.

Mia basic med fire ben kan stables og finnes i tre ulike sittehøyder; 380, 430 og 460 mm.

Mia svikt kan henges opp, noe som er praktisk ved rengjøring.

Mia hjul med ben på hjul, finnes i tre ulike sittehøyder; 380, 430 og 460 mm.

Mia Lift finnes i tre ulike størrelser; small, medium og large. Mia Lift har justerbar høyde og svart fotkryss med fem hjul.

 

Les mer >>

August

 

August_nyhet1.jpg

 

I August sofaserie finner du stol, 2-seter, 2.5-seter og 3-seter. Velg mellom høy eller mellomhøy rygg. I serien finnes det også sofabenk med ryggpanel som tilbehør, samt bord. Med August Workbay får du et rom-i-rommet, optimalt for møter og samtaler uten å bli forstyrret av øvrig aktivitet. Sofa August har gjennomgått tester og målinger for å oppnå en optimal lydabsorberende funksjon. Tekstil og stopping består av flammehemmende materiale ihht alle gjeldende regler for offentlig miljø og er som standard trukket i stoffet Linoso fra Nevotex, i fargen mørk grå. Serien finnes i andre farger, kontakt oss gjerne. Sofa August er testet og godkjen ihht EN 16139:2013

 

Les mer >>

Meeter

 

Meeter_nyhet1.jpg

 

Meeter er en modulsofa egnet for alle typer offentlig virksomhet, skoler, oppholdsrom, restauranter, venterom, kontor o.l Modulene finnes i tre ulike høyder som kan kombineres fritt. Meeter er enkel å sette sammen og endres raskt, noe som gjør den perfekt for f.eks. gruppearbeid i skoler. Tekstil og stopping består av flammehemmende materiale ihht alle gjeldende regler for offentlig miljø og er som standard trukket i stoffet Linoso fra Nevotex i fargene mintgrønn, lys grønn, terracotta eller grå. Modulene kan skaffes i andre typer tekstil og farger og i andre lengder. Kontakt oss gjerne. Sofa Meeter er testet og godkjent ihht EN 16139:2013.

 

Les mer >>

Vancouver Lite

 

profim_nyhet1.jpg

 

Vancouver Lite sofaserie med kubisk form passer perfekt i store rom med åpne flater. Serien kan kombineres på mange ulike måter. I serien Vancouver Lite finner du stol, 2-seter, 2.5-seter, 3-seter, sittepuffer og bord. Vi har Vancouver i 4 farger; mørk grå, lys grå, limegrønn og mørk blå. Flere farger kan skaffes på forespørsel. Vancouver Lite kan kjøpes frittstående eller i ferdige sett med høye sider. For andre kombinasjoner, ta kontakt med oss.

 

Les mer >>

Småvarereol Meta Clip

 

meta_nyhet.jpg

Meta Clip er en kvalitetsreol for profesjonelt bruk og er en av Europas mest solgte småvarereoler.

Meta Clip monteres enkelt helt uten skruer og verktøy.

Den smarte konstruksjonen gjør at du enkelt kan forandre på reolen etter behov, hyllene flyttes på noen sekunder.

Med ekstra hyller og følgefag kan Meta Clip bygges ut i det uendelige.

Les mer >>

 

Balansestol Back App Chair

 

BackUpStol_nyhet1.jpg

Balansstol Back App Chair 

Når du sitter på den ergonomiske arbeidsstolen Back App Chair og balanserer på den justerbare kulen med føttene på fotringen så har du aktivert balansemotoren i kroppen.

Med balansestolen Back App chair trener du mens du sitter, forbedrer holdningen, får mindre vondt i ryggen og kan forbrenne minst 19% mer energi.

Back App Chair er utviklet av Dr. Freddy Johnsen, som etter en lang periode ryggproblematikk og ryggoperasjoner, utviklet en annerledes ergonomisk arbeidsstol.

Les mer >>

Balansebrett Back App 360

 

BackApp360_nyhet.jpg

Balansebrett Back App 360

Back App 360 gjør at du balanserer mykt på et dempende materiale – 360 grader.

Dessuten kan du enkelt justere hvor mye bevegelse du vil ha. Når du bruker Back App 360 trener du ankler, ben, hofter og rygg.

Du får bedre holdning og du forbedrer sirkulasjonen i hele kroppen.

Les mer >>

 

Produktet er lagt i handlekurven