Hopp til innholdet

Ordretelefon
22 08 99 00


 

Bord Heart

 

Bord_heart_nyhet.jpg

 

Hjerteformet bord med bordplate av 18 mm sponplate i lønn, dekket med lyddempende linoleum. Bordben i bøk, Ø43 mm.


Høyden på bordet kan reguleres i 60 mm intervaller mellom 380-620 mm med hjelp av påbyggingsklosser som skrus inn i bordbena.

 

Les mer >>


 

Kubehylle Kids

 

Kubhylla kids novum.jpg

 

Kubehylle Kids består av moduler og er designet for å dele opp rom samtidig som den fungerer som oppbevaring.

Hyllene kan bestilles med ben eller hjul med brems for enkel og fleksibel møblering.

Hyllene finnes i 3 ulike versjoner; T-modul, hjørnemodul og 3x2 romsmoduler. De ulike modulene kan kombineres.

Kubehylle 3x2 rom kan brukes med eller uten rygg. Ryggparti finnes i 3 ulike varianter: laminat, magnetisk whiteboard eller speil.

 

Les mer >>


Elevstol Mia

 

mia_nyheter1.jpg

 

Elevstol Mia har ergonomisk utformet sittedel for korrekt sittestilling. Sittedelen er i plast og finnes i fire ulike farger.

Mia basic med fire ben kan stables og finnes i tre ulike sittehøyder; 380, 430 og 460 mm.

Mia svikt kan henges opp, noe som er praktisk ved rengjøring.

Mia hjul med ben på hjul, finnes i tre ulike sittehøyder; 380, 430 og 460 mm.

Mia Lift finnes i tre ulike størrelser; small, medium og large. Mia Lift har justerbar høyde og svart fotkryss med fem hjul.

 

Les mer >>


 

August

 

August_nyhet1.jpg

 

I August sofaserie finner du stol, 2-seter, 2.5-seter og 3-seter. Velg mellom høy eller mellomhøy rygg. I serien finnes det også sofabenk med ryggpanel som tilbehør, samt bord. Med August Workbay får du et rom-i-rommet, optimalt for møter og samtaler uten å bli forstyrret av øvrig aktivitet. Sofa August har gjennomgått tester og målinger for å oppnå en optimal lydabsorberende funksjon. Tekstil og stopping består av flammehemmende materiale ihht alle gjeldende regler for offentlig miljø og er som standard trukket i stoffet Linoso fra Nevotex, i fargen mørk grå. Serien finnes i andre farger, kontakt oss gjerne. Sofa August er testet og godkjen ihht EN 16139:2013

 

Les mer >>


 

Meeter

 

Meeter_nyhet1.jpg

 

Meeter er en modulsofa egnet for alle typer offentlig virksomhet, skoler, oppholdsrom, restauranter, venterom, kontor o.l Modulene finnes i tre ulike høyder som kan kombineres fritt. Meeter er enkel å sette sammen og endres raskt, noe som gjør den perfekt for f.eks. gruppearbeid i skoler. Tekstil og stopping består av flammehemmende materiale ihht alle gjeldende regler for offentlig miljø og er som standard trukket i stoffet Linoso fra Nevotex i fargene mintgrønn, lys grønn, terracotta eller grå. Modulene kan skaffes i andre typer tekstil og farger og i andre lengder. Kontakt oss gjerne. Sofa Meeter er testet og godkjent ihht EN 16139:2013.

 

Les mer >>


 

Vancouver Lite

 

profim_nyhet1.jpg

 

Vancouver Lite sofaserie med kubisk form passer perfekt i store rom med åpne flater. Serien kan kombineres på mange ulike måter. I serien Vancouver Lite finner du stol, 2-seter, 2.5-seter, 3-seter, sittepuffer og bord. Vi har Vancouver i 4 farger; mørk grå, lys grå, limegrønn og mørk blå. Flere farger kan skaffes på forespørsel. Vancouver Lite kan kjøpes frittstående eller i ferdige sett med høye sider. For andre kombinasjoner, ta kontakt med oss.

 

Les mer >>

Produktet er lagt i handlekurven