Hopp til innholdet

Ordretelefon
22 08 99 00


Kontorstol Artemis, Kunstlær

 

Nyhet_Artemis.jpg

 

Artemis er en av våre absolutt mest populære kontorstoler. Lekker og innbydende design som stiller krav til utseende og sittekomfort.

Stolen har en fantastisk sittekomfort som sørger for at du får en god arbeidsdag. Artemis har alle ergonomiske innstillingsmuligheter som gjør at du enkelt finner riktig innstilling for din kropp.

  • Synkromekanisme som gjør at sete og rygg beveger seg synkront i et 1:2 forhold.
  • Justerbar sittevinkel og sittedybde
  • Vippe med justerbar motstand
  • Ryggen er justerbar i høyden
  • Korsryggstøtten reguleres med en pumpe for best mulig støtte
  • Nakkestøtten er hev- og senkbar, og kan justeres i vinkel
  • 2D armstøtter, kan justeres i høyde og bredde

 

Les mer >>


Bord Heart

 

Bord_heart_nyhet.jpg

 

Hjerteformet bord med bordplate av 18 mm sponplate i lønn, dekket med lyddempende linoleum. Bordben i bøk, Ø43 mm.


Høyden på bordet kan reguleres i 60 mm intervaller mellom 380-620 mm med hjelp av påbyggingsklosser som skrus inn i bordbena.

 

Les mer >>


 

Kubehylle Kids

 

Kubhylla kids novum.jpg

 

Kubehylle Kids består av moduler og er designet for å dele opp rom samtidig som den fungerer som oppbevaring.

Hyllene kan bestilles med ben eller hjul med brems for enkel og fleksibel møblering.

Hyllene finnes i 3 ulike versjoner; T-modul, hjørnemodul og 3x2 romsmoduler. De ulike modulene kan kombineres.

Kubehylle 3x2 rom kan brukes med eller uten rygg. Ryggparti finnes i 3 ulike varianter: laminat, magnetisk whiteboard eller speil.

 

Les mer >>


Elevstol Mia

 

mia_nyheter1.jpg

 

Elevstol Mia har ergonomisk utformet sittedel for korrekt sittestilling. Sittedelen er i plast og finnes i fire ulike farger.

Mia basic med fire ben kan stables og finnes i tre ulike sittehøyder; 380, 430 og 460 mm.

Mia svikt kan henges opp, noe som er praktisk ved rengjøring.

Mia hjul med ben på hjul, finnes i tre ulike sittehøyder; 380, 430 og 460 mm.

Mia Lift finnes i tre ulike størrelser; small, medium og large. Mia Lift har justerbar høyde og svart fotkryss med fem hjul.

 

Les mer >>


 

August

 

August_nyhet1.jpg

 

I August sofaserie finner du stol, 2-seter, 2.5-seter og 3-seter. Velg mellom høy eller mellomhøy rygg. I serien finnes det også sofabenk med ryggpanel som tilbehør, samt bord. Med August Workbay får du et rom-i-rommet, optimalt for møter og samtaler uten å bli forstyrret av øvrig aktivitet. Sofa August har gjennomgått tester og målinger for å oppnå en optimal lydabsorberende funksjon. Tekstil og stopping består av flammehemmende materiale ihht alle gjeldende regler for offentlig miljø og er som standard trukket i stoffet Linoso fra Nevotex, i fargen mørk grå. Serien finnes i andre farger, kontakt oss gjerne. Sofa August er testet og godkjen ihht EN 16139:2013

 

Les mer >>


 

Meeter

 

Meeter_nyhet1.jpg

 

Meeter er en modulsofa egnet for alle typer offentlig virksomhet, skoler, oppholdsrom, restauranter, venterom, kontor o.l Modulene finnes i tre ulike høyder som kan kombineres fritt. Meeter er enkel å sette sammen og endres raskt, noe som gjør den perfekt for f.eks. gruppearbeid i skoler. Tekstil og stopping består av flammehemmende materiale ihht alle gjeldende regler for offentlig miljø og er som standard trukket i stoffet Linoso fra Nevotex i fargene mintgrønn, lys grønn, terracotta eller grå. Modulene kan skaffes i andre typer tekstil og farger og i andre lengder. Kontakt oss gjerne. Sofa Meeter er testet og godkjent ihht EN 16139:2013.

 

Les mer >>


 

Vancouver Lite

 

profim_nyhet1.jpg

 

Vancouver Lite sofaserie med kubisk form passer perfekt i store rom med åpne flater. Serien kan kombineres på mange ulike måter. I serien Vancouver Lite finner du stol, 2-seter, 2.5-seter, 3-seter, sittepuffer og bord. Vi har Vancouver i 4 farger; mørk grå, lys grå, limegrønn og mørk blå. Flere farger kan skaffes på forespørsel. Vancouver Lite kan kjøpes frittstående eller i ferdige sett med høye sider. For andre kombinasjoner, ta kontakt med oss.

 

Les mer >>

Produktet er lagt i handlekurven