Entré og tørkematter

 

Slasksasong-11.jpg

 

Valg av entrématte

Visste du at omtrent 80% av alt smuss som kommer inn i en bygning kommer via føttene våre? Med en effektiv entrématte kan du hindre at smusset kommer lenger enn til entréen. Når du velger entrématte er det tre ting du bør ta hensyn til. Vi hjelper deg med tips om hva som er lurt å tenke på når man skal kjøpe matter.

 

 

Slasksasong-2.jpg

 

Dørmatte – Første trinn

En dørmatte bør være det første du møter da du kommer inn døren. Matten samler opp grovt smuss. Det lønner seg å ha en matte som er 3-4 skritt lang, så gjør matten jobben uten at man trenger å stoppe opp. Når man velger dørmatte er det lurt å velge en modell som tåler mye grus og slaps uten at det ser veldig møkkete ut. Rengjøring skal også være enkelt. Du vil ha en matte som er enkel å både riste og vaske. Sist men ikke minst bør du tenke på sikkerhet. Velg en matte som er sklisikker og drenert!


Her finner du våre dørmatter Finn, Rubett og Yoga Light.

 

 

Slasksasong-3.jpg

 

Kombinasjonsmatte – Andre trinn

Etter tørkematten er det tid for kombinasjonsmatten. Som navnet tilsier er dette en matte som kombinerer flere egenskaper, den både skraper og tørker. Kombinasjonsmatten samler opp mellomgrovt smuss og sand. Den samler også en del vann. For deg som bare har plass til en matte, er kombinasjonsmatten det beste alternativet.


Her finner du våre kombinasjonsmatter Allt-i-ett og Combi Premier

 

 

Slasksasong-4.jpg

 

Tørkematte – Det siste trinnet i din entré

Tørkematten er det siste trinnet for deg som vil ha en ren og tørr entré. Tørkematten absorberer vann og fjerner siste rest av smuss. Når du velger tørkematte er det viktig at den er høytabsorberende og tåler mye vann før effekten avtar.

Her finner du våre tørkematter Solett og Classic

 

 

Slasksasong-8.jpg

 

Flere tips når du velger entrématte

Mye handler om å gjøre et godt førsteinntrykk, og entréen er som oftest det første som møter besøkende. Velg derfor entrématter som samler så mye smuss og vann som mulig. Tenk også på om det er mulig å bruke flere typer entrématter for å maksimere effekten. Det vil gi et renere og ryddigere inntrykk av hele lokalet!

Tenk også på å velge matter som er passende med tanke på hvor mange mennesker som bruker entréen. Har du mange besøkende kan det være lurt å velge litt høyere kvalitet. Og selvfølgelig trenger du en matte som tåler nordisk klima med snø og slaps.

Sist men ikke minst, hvorfor ikke la entrématten reklamere? Vi tilbyr profilmatter med valgfri design, så du kan profilere din bedrift med både varemerke og bilder på entrématten. Med et fargeutvalg på 66 farger kan vi lage detaljrike design og skape trykk med fotokvalitet!

Vil du vite mer om våre profilmatter eller vil du snakke om den beste løsningen for din entré? Kontakt oss så hjelper vi deg.

 

Slasksasong-12.jpg