fallbar_banner.jpg

Bild: Stol Style Art nr 65-0910

 

Plassbesparende og fleksible møbler

Sammenleggbare og stablebare møbler gjør innredningen fleksibel. Med plassbesparende møbler kan man raskt og enkelt ommøblere etter hvilket behov man har med tanke på tilstelning. Ulike arrangement krever ulik møblering. Når møblene ikke er i bruk kan man enkelt stable eller legge dem sammen for plassbesparende oppbevaring.

Fordelene er mange:

- Fleksibel innredning

- Enkel oppbevaring

- Mange bruksområder

- Enkel tilpassing etter ønske/behov

- Plassbesparende

 

Sammenleggbare bord

Talig_toronto.jpg

Solid

Det sammenleggbare bordet Solid er slitesterkt samtidig som det har lav vekt. Solid fungerer perfekt i alle typer miljø – til fest, forelesninger m.m, og dessuten også ved utendørs bruk. Finnes i ulike størrelser. Bordplate av plast og understell av stål. Komplettere med duk samt en bordvogn for oppbevaring og transport av flere sammenlagte bord.

På bildet sammen med klappstol Toronto.

 

Bordsoverdrag_talig.jpg

Bordovertrekk i strechmateriale

Skreddersydd for bordet Solid. De passer perfekt til arrangementer som bryllup, bufféer og andre tilstelninger som krever duker.

Velg mellom svart og hvit.

 

starko_svart.jpgstarko_vit.jpg

Starko

Et stabilt, sammenleggbart bord som med et enkelt håndgrep settes opp og felles sammen. Stablingsdistanser på bena beskytter bordplaten ved oppbevaring. Starko passer som skrivebord, i kantiner, ved kurs, konferanser og andre tilstelninger. Starko finnes i ulike farger og størrelser

Komplettere med en bordvogn for enkel og smidig transport og oppbevaring.

 

style_kongressStyle_nor.jpgnice_nor.jpg

Kongress Style

Et sammenleggbart bord med stålben som passer utmerket til kurs, i kantiner, restauranter og konferanser. Flere bord kan kobles sammen, og ved bruk av hjørne- og endeplater, skapes ulike varianter. Finnes i ulike størrelser og farger. Med en bordvogn oppbevarer og flytter du bordene enkelt og smidig.

 

Nice - stablebar og koblingsbar stol

Nice er en lett stol, noe som gjør den enkel å bruke dersom du ommøblerer ofte. Perfekt til bruk ved f.eks konferanser, kurs, messer og andre tilstelninger. Utstyrt med «meier» der koblingsbeslag er plassert. Velg mellom ulike fargekombinasjoner. Som tilbehør finnes stolvogn for smidig transport og oppbevaring, samt stolovertrekk for festlige anledninger.

 

stabord1.jpg

Ståbord Event-NS - sammenleggbart

Ståbordet passer perfekt til events og konferanser der bordet brukes av mange og må tåle høy slitasje. Bordplaten har UV-beskyttelse og er vannresistent. Som tilbehør finnes strechovertrekk for et mer lukseriøst og festligere utseende.

Se alle sammenleggbare bord >> 

 

Stablebare stoler

Alcudia_stapelbarstol7.jpgAlcudia_stapelbarstol2.jpgAlcudia_stapelbarstol6.jpg

Alcudia  - en stilren og komfortabel stablestol

Alcudia passer til skoler, kantiner, ved kurs og konferanser. Takket være designet med myke linjer er Alcudia en stol med høy sittekomfort. Sete og rygg er i plast, noe som gjør at den er lett å rengjøre. Alcudia finnes i 4 ulike farger.

 

inca_ny1.jpginca_ny.jpg

Inca - en lett og moderne och stablestol

Inca er laget i plast med UV-beskyttelse og kan brukes både innendørs og utendørs. Passer i restauranter, caféer, ved kurs og konferanser. Finnes i 4 ulike farger.

 

ny3.jpgny2.jpgny4.jpg

ny6.jpgny7.jpg

Style – en stol som kan stables og kobles

En stol med mykt sete. Passer til bruk ved messer, i kantina, ved kurs og konferanser samt i retauranter. Finnes i ulike utførelser: trukket i stoff eller kunstskinn.  Style kan kobles, noe som innebærer at den kan kobles i rader, perfekt ved kurs og forelesninger.

 

manacor_svart.jpgmanacor_vit.jpg

Manacor - en stablebar barstol

Sete i hvit eller svart plast og krommet understell. En stablebar stol er enkel å oppbevare når den ikke er i bruk. Komplettere med et sammenleggbart barbord, så kan du enkelt endre miljø ved behov. Manacor er tilpasset intensiv, allmenn bruk.

 

Sammenleggbare stoler

toronto_bankett1.jpg

Klappstol Toronto - en brannklassifisert klappstol

Stolen passer utmerket til bruk ved kurs, konferanser og andre tilfeller der det stilles høye krav til ergonomi og sikkerhet Det finnes en tilhørende stolvogn for 25 stk Toronto klappstoler

 

 

Bord Bankett - med lyddempende bordplate

Bankett er det perfekte bordet til feste. Det holder mål både stilmessig og kvalitetsmessig. Bordplaten har en kjerne av plywood, samt skumstopping som er dekket med en hvit PVC-duk. Bordet Bankett passer i flere ulike typer miljø, som restauranter, kantiner, fester og andre typer arrangement. Finnes i størrelsene  Ø1500 , Ø1600 samt Ø1800 mm.

 

klappstolar1.jpg

Våre klappstoler finnes i ulike farger og former.

Praktiske stoler som enkelt kan felles sammen og plasseres på en stolvogn. Vi har et bredt utvalg av sammenleggbare stoler med tilhørende stolvogner. Med et enkelt stolovertrekk for du et mer lukseriøst og festligere utseende, finnes som tilbehør. Finnes også til pakkepris!