Oppbevaring av dekk i dekkreoler

Dack test 1344px.jpg

 

Praktisk dekkoppbevaring i dekkreoler

Jobber du i et foretak som tilbyr profesjonelt dekkskift og dekkoppbevaring? Har dere mange biler/firmabiler? Eller er du bare på jakt etter en mer effektiv løsning på oppbevaring av dekk til et par biler? Uansett hvilket behov du har, har vi en god løsning!

 

Her finner du våre dekkreoler

 

Fordeler med å oppbevare dekk i dekkreoler


Når du oppbevarer dekkene dine i en stabil dekkreol får du korrekt oppbevaring som gjør at dekkene holder lenger. Våre dekkreoler har bjelker som er spesielt utformet for å gi skånsom lagring og på den måten øke levetiden på dekkene. Organisert oppbevaring av dine dekk gjør også et du sparer tid, og det blir enklere å få oversikt og lett å finne de dekkene du trenger. Enkelt sagt får du bedre oversikt på lageret, i verkstedet eller garasjen.

Dekkreoler er dessuten plassbesparende og gjør at du kan bruke lageret mer effektivt. Stående dekkoppbevaring gir høyere lagringsvolum og gjør at du sparer gulvplass sammenlignet med å lagre dekkene i stabler. I profesjonelle miljø er dekkreolene ofte direkte tilkoblet verkstedet eller butikken, og våre dekkreoler kan med fordel brukes som eksponeringshyller.

 

Våre dekkreoler


Våre dekkreoler fra tyske Meta holder profesjonell kvalitet og er enkle å montere helt uten verktøy. Du tar utgangspunkt i et startfag og om du ikke trenger oppbevaring for så mange dekk er det ofte tilstrekkelig. For større volum kompletterer du med følgefag som gjør at du kan bygge ut din reol til den kapasitet som kreves. Ikke glem å tenke på sikkerheten; ved å bolte fast reolene i gulvet unngår du fare for at reolen tipper.

 

 

dack-falg.png

Dekkreol Meta S3


Meta S3 er vår bestselger innen dekkreoler – en enkel og godt testet løsning for oppbevaring av bildekk av alle typer. Dekkreol Meta S3 finnes i ulike størrelser, monteres enkelt uten verktøy og tåler belastning på 150 kg pr hylle.

 

Dekkreol Meta S3, startfag, høyde 2000 mm, art.nr. 12-0898
Dekkreol Meta S3, startfag, høyde 2500 mm, art.nr. 12-2030

 

Dekkreol Meta Tyre


En solid dekkreol som tåler hele 400 kg pr hylle. Bjelkene er 2000 mm lange og gir mulighet for oppbevaring av mange dekk. Dekkreol Meta Tyre har også en smart konstruksjon som gjør at den enkelt kan monteres helt uten verktøy.

 

Dekkreol Meta Tyre, startfag, høyde 2000 mm, art.nr. 12-0808

 

Cover-012-00898.jpg

 

Cover-012-02030.jpg

 

Cover-012-00808.jpg

 

 

Dekkoppbevaring i container

 

Fler og fler oppdager fordelene med å bruke containere til oppbevaring av dekk. Delvis er det en billig måte å øke lagringskapasitet på, delvis sikrer man et optimalt miljø for oppbevaringen. Får å gjøre det litt enklere har vi satt sammen ferdige pakker for dekkoppbevaring i container.

 

Les mer om dekkoppbevaring i container

 

Dackforvaring-Coverbild4.jpg

 

 

Spesialløsninger for dekkoppbevaring?

 

Sammen med vår partner Meta har vi mulighet til å skreddersy dekkreoler for nettopp ditt behov. Det kan f.eks. handle om praktiske løsninger for deg som trenger å lagre store mengder dekk. Vi har også mulighet til å skaffe reoler for annen oppbevaring relatert til kjøretøy, f.eks. for eksosanlegg.

Ta kontakt med oss, og vi finner en løsning sammen!

 

Dackforvaring-Coverbild2.jpg

 

Ikke glem praktisk tilbehør

 

Håndterer du mye dekk? Husk da på det smarte, ergonomiske tilbehøret. Våre dekktraller fungerer omtrent som sekketraller, men er spesielt tilpasset for å passe størrelsen på dekk.

 

Cover-031-00438.jpg   Cover-031-00553.jpg

 

 

Dette bør du tenke på i forbindelse med oppbevaring av dekk

 

For at dekkene dine skal holde lenge bør de oppbevares innendørs i et svalt, tørt og mørkt område. Om det er for kaldt eller varmt eldes dekkene unødvendig fort. Ideell temperatur for dekkoppbevaring er rundt 15 grader. Tenk også på at dekk er følsomme for sol og væte. Derfor er lagring utendørs ikke anbefalt. Foruten direkte sollys, bør du også passe på at dekkene ikke oppbevares nærme elektrisk lys med høyt UV-innhold eller i nærheten av apparater som genererer ozon, f.eks. sterke elmotorer.

For å øke levetiden på dekkene dine er det også smart å rengjøre dem før de legges til sesongoppbevaring. Fjern steiner som har satt seg i mønsteret og vask med skånsomme rengjøringsmidler, f.eks. mild såpe og vann. Sterke kjemikalier som løsningsmidler og oljer kan ødelegge dekkene, og av samme grunn bør du unngå høytrykksvask.

Ikke glem å også vaske felgene nøye. Aluminiumsfelger kan med fordel få et lag beskyttende voks for å holde seg fine lenger.

Husk også på å sjekke mønsterdybde på dekkene. Anbefalt mønsterdybde på sommerdekk er minst 1,6 mm, anbefalt mønsterdybde på vinterdekk er minst 3 mm.

 

Dackforvaring-Coverbild3.jpg