Hopp til innholdet

Ordretelefon
22 08 99 00


Mobiltelefoner i skolen

Mobiltelefoner-i-skolan-10.jpg

 
Mobiltelefoner i skolen er et tema som stadig er oppe til debatt. Ofte dreier det seg om bruk av telefoner vs nettbrett eller en bærbar pc. Forskjellen mellom en mobiltelefon og et nettbrett er liten med tanke på funksjonalitet. Akkurat som en bærbar pc eller et nettbrett, er en mobiltelefon oppkoblet teknologi som åpner klasserommet for kommunikasjon utenfra. Derimot er det stor forskjell på hvordan et nettbrett og en telefon oppfattes i skolemiljøet.
Telefonene kan være et pedagogisk verktøy, men er også en oppmerksomhetstyv. Derfor er det mange skoler/lærere i grunnskolen som helst ser at elevene ikke bruker mobiltelefon i skoletiden.
 
Mobiltelefoner-i-skolan-8.jpg

 

Mobiltelefoner-i-skolan-9.jpg

 

Oppbevaring av mobiltelefoner i skoletiden

Våre småromskap med separate rom er et godt alternativ. De små skapene har som fordel at hver elev har ansvar for sin egen nøkkel, og kan slik sett være sikker på at mobiltelefonen blir oppbevart på en trygg måte. Ytterligere en fordel er at man eliminerer risikoen for at noen tar med seg feil telefon. Oppbevaringsskap Mobil med 20 små rom fungerer perfekt både hvis telefonene skal låses inn hele skoledagen, eller om det gjelder enkelttimer. Dersom man velger vårt ladeskap med 20 små rom gir man i tillegg elevene mulighet til å lade telefonen samtidig som den er innelåst.

En raskere og enklere måte å låse inn telefonene, f.eks. i klasserommet, er å velge vårt Mobilhotell med 30 rom. Her skyver elevene telefonen sin inn i et rom uten å behøve å låse opp eller igjen. Når elevene skal ha tilbake telefonene, åpner læreren hele døren og alle telefonene blir tilgjengelige samtidig. Dette er en optimal løsning både for mobilfrie skoletimer og tilfeller der elevene trenger telefonen i undervisningen.
 
Mobiltelefoner-i-skolan-2.jpg
 
Mobiltelefoner-i-skolan-13.jpg
 
Mobiltelefoner-i-skolan-12.jpg


Oppbevaring av andre digitale hjelpemidler

Oppbevaring av bærbar pc, nettbrett eller annet digitalt utstyr krever så klart større rom. Vi har mange gode oppbevaringsløsninger, både stasjonære og mobile med ulike nivå innbruddsikring.

Vårt laptopskap Rubin er et sertifisert sikkerhetsskap. Innredningen er spesielt tilpasset oppbevaring av bærbar pc, nettbrett, mobiltelefoner osv. Rubin finnes i fire ulike størrelser og du kan velge mellom nøkkellås og kodelås. Kodelås er en fordel dersom mange brukere skal ha tilgang til samme skap. Laptopskap Rubin er en optimal løsning dersom digitalt verktøy skal oppbevares uten tilsyn. Høyt sikkerhetsnivå.

For deg som ønsker en stasjonær løsning til oppbevaring av bærbar pc og nettbrett, og har et litt lavere krav til sikkerhet, er et laptopskap med 10 stk rom et godt alternativ. Våre modeller kan skaffes både med- og uten tilgang til strøm. Laptopvogn er et godt alternativ dersom man ønsker å ta med seg flere pc`er samtidig som de har en trygg oppbevaringsplass. Vi har vogner med plass til opptil 30 stk bærbar pc, i varianter både med og uten tilgang til strøm. Vognene finner du blant våre laptopskap.
 

Vi hjelper deg med oppbevaringen

Er du usikker på hvilken type oppbevaring som passer best? Eller er du på jakt etter en løsning du ikke finner i vårt standardsortiment? Ta kontakt med oss – så hjelper vi deg!
 
 
Mobiltelefoner-i-skolan-1.jpg
Mobiltelefoner-i-skolan-7.jpg

 

Produktet er lagt i handlekurven