trappetraller.jpg

Hva er en elektrisk trappetralle?

En elektrisk trappetralle er en sekketralle som er spesielt utviklet for transport opp- og ned trapper. Trappetraller har eksistert i mange år, og nå er mange av de utstyrt med elmotor som gjør håndtering mye lettere og setter mindre krav til brukerens fysiske egenskaper.

Nettopp den ergonomiske biten er den viktigste fordelen den elektriske trappetrallen har. Egenskapen til å forflytte tungt gods opp og ned trapper uten å utsette knær, armer, rygg og ben for høy belastning, fører igjen direkte til mindre belastningsskader og arbeidsulykker.

Grunnegenskapen hos en elektrisk trappetralle er at du slipper å dra/løfte trallen i trappen, da den har løftestag som forflytter den smidig og uanstrengt til neste trinn.

Dessuten trenger du ikke dele opp godset og gå flere turer p.g.a vekten. Den elektriske trappetrallen har med sin kraftige motor og litiumbatteri høy bærekraft, max belastning kommer an på modell. Vi anbefaler bruk av elektrisk trappetralle, ikke minst p.g.a de store fordelene for arbeidsmiljøet.

 

 

Dette bruker du en elektrisk trappetralle til.landningssida_trappetralle.jpg

En elektrisk trappetralle bør brukes i alle tilfeller som innebærer løft i trapper. Våre maskiner kan brukes på alle typer trapper og innen alle typer bransjer. Det er ikke alltid man tenker på det selv ettersom man har pleid å løfte manuelt. Dette med belastningsskader og slitasjeskader som følge. Derfor bør alle arbeidsplasser investere i en elektrisk trappetralle og spare personalet for tungt arbeid. En annen fordel med trallen er at du kan bruke den som en vanlig sekketralle på flatt underlag.

Uansett om du skal transportere pakker, bruskasser, vaskemaskiner, komfyrer, kjøleskap, redskap eller annet så kan en elektrisk trappetralle løse problem med trapper. Dette med en mye høyere sikkerhet, det eneste som kreves er at man holder kontroll på styringen slik at løftestag havner rett på trappetrinnene, samt at man passer på at tyngdepunktet på last og tralle ligger omtrent vertikalt over trallens hjul. Til produktene

Hvilken trappetralle skal du velge?

Vi har valgt å føre elektriske trappetralle fra merket Betterway. Det er en serie som foruten å bruke den nyeste teknologien, også holder lavest mulig pris. Betterways traller har en ny, unik type litiumbatterier som har lengst arbeidstid på markedet samtidig som de har rask ladetid på ca 1 time. Betterway har flere modeller å velge mellom og dekker dermed alle typer arbeid. Vi har maskiner med kapasitet på mellom 70-400 kg. Maskiner med «larveføtter», løftehjul og bremser. Derfor finner du med sikkerhet en maskin som dekker nettopp dine behov.

Bestselgeren av elektriske trappetraller er modellen BW170-G, en allroundtralle med hele 170 kg kapasitet utstyrt med brems som gjør transport ned trapper enkelt. Vi har også modell med 70 kg kapasitet, «larveføtter» og brems. Denne modellen er perfekt ved transport av gods med lavere vekt, samtidig som «larveføttene gjør den enkel å kjøre. Passer utmerket til kontor, skoler, håndverkere, restauranter, cafeer og lignende. Om du har ekstremt tunge løfteoppdrag så har vi også en modell med plattformslift og «larveføtter» med kapasitet på opp til 400 kg. Til produktene

 

Vanlige spørsmål:

 

Hvor mange trappetrinn klarer en Betterway elektrisk trappetralle på en lading?

De fleste av våre elektriske trappetraller kan klare opp mot 1800 trappetrinn på en lading, men det kommer an på modellen. Vi har også modeller som har kapasitet for mellom 300-1000 trappetrinn på en lading. Våre produktsider har produktspesifikasjon som inneholder all den data du trenger.

Hvor lang tid tar det å lade batteriet på en elektrisk trappetralle?

Det tar mellom 1-3 timer å lade våre elektriske trappetraller, ettersom modell.