Hopp til innholdet

Ordretelefon
22 08 99 00


Banner Valj Ratt Vagn 900 x 482 JPG Norge.jpg

 

Vi i Orderinvest er stolte av å kunne tilby et av markedets bredeste sortiment av vogner. Samtidig innser vi jo også at et stort utvalg gjør det vanskeligere å velge riktig. Hvilken vogn passer egentlig best i min virksomhet? For den beste løsningen er ikke den samme for alle. Den optimale vognen er den som har riktig kvalitet og tilstrekkelig funksjon for det den skal brukes til.

 

Ved å stille deg selv spørsmålene Hvor, Hva og Hvordan blir det enklere å finne den rette vognen til formålet. For å gjøre valget litt enklere har vi satt sammen en guide som veileder deg til den type vogn du trenger.

 

I vår webshop finner du praktiske vogner for industri og verksted, kontor og konferanse og skole og barnehage.
Selvfølgelig kan du også gjerne ta kontakt med oss. Vi i Orderinvest har lang erfaring med ulike transportløsninger, og hjelper deg gjerne med å finne den vognen du trenger!

 

Hvor skal vognen brukes?

Stedet vognen skal brukes påvirker naturlig nok valget. Begynn derfor med å tenke gjennom miljøet vognen skal brukes i, og om det finnes noen spesielle krav der.

 

Noen ting som er verdt å tenke på er:

 • I et industrilokale eller på en byggeplass kan det kreves en vogn med robust og slitesterk konstruksjon.
 • I storkjøkken og restaurant kan det stilles hygienekrav som gjør at det kreves en vogn i rustfritt.
 • På kontoret eller på pauserommet kommer kanskje vognen til å stå framme, og da vil man gjerne ha en vogn med fin design.
 • Om det gjelder en vogn for skole og barnehage som skal brukes av barn, kan det være lurt å passe på at vognen er tilpasset yngre brukere.
 • I visse miljø kan lydnivået være viktig og da er en vogn med stillegående hjul det beste alternativet.
 • Underlaget spiller også en rolle for valg av hjul.For myke gulv fungerer harde hjul best, for harde gulv fungerer myke hjul best, og om vognen skal trilles på ujevnt underlag er luftgummihjul det beste alternativet.

Bred bild 900 miljö_oskarp BG_JPG.jpg

På bildet ser du transportkjerre Luke med lasteplan i tre og luftgummihjul
 

Hva skal transporteres på vognen?

Antageligvis kommer vognen til å brukes til å transportere ulike ting, men det er allikevel lurt å ofre en tanke på hva man tenker å bruke den mest til. På den måten får man svar på mange spørsmål som er til hjelp for å finne den optimale vognen.

 

Det er f.eks. lurt å tenke på at:

 • Tyngden på det som skal transporteres anslår hvilken kapasitet vognen må ha. (dette betyr at vekt på gods må være lavere enn vognens maxbelastning)
 • Størrelsen på godset gjør at du vet både hvilket mål du trenger på hyller, og hvilket mellomrom du trenger mellom hyllene.
 • Om det du skal transportere lett kan skli eller velte er det smart å velge en vogn med gavler, vegger eller gitter på en eller flere sider.
 • Hvis det dreier seg om mindre gods kan du kanskje optimere arbeidsflyten ved å velge en vogn med mange hyller eller en vogn med skillevegger som holder det du transporterer separert.
Rod vagn med vaxter 440 x 475.jpg Man i fargaffar 440 x 475.jpg
På bildet ser du hyllevogn Color med to hyller
 
På bildet ser du butikkvogn Michael med justerbart og fjærende plan
 

Hvordan skal jeg bruke vognen?

Hele poenget med å bruke en vogn er at den skal føre til en mer behagelig, sikrere og bedre arbeidsdag. Ved å tenke gjennom hvordan vognen skal brukes kan du komme fram til smarte løsninger som optimerer arbeidsflyten og forenkler din hverdag.

 

Noen eksempler på hva som er lurt å tenke over er:

 • Om jeg trenger å kunne skrive notater når jeg plukker varer, er det en fordel om vognen kan utstyres med skriveplate.
 • Om jeg trenger å rekke opp til ting høyt oppe, er det smart om vognen har en stige.
 • Om jeg ofte transporterer ulike typer gods, kan det være en fordel om vognen har flyttbare hyller.
 • Når vognen brukes ofte, kan det forbedre arbeidsmiljøet hvis vognen har et ergonomisk håndtak.
 • For noen arbeidsoppgaver er det en fordel om det går an å vinkle hyllene.

Vi hjelper deg å finne riktig vogn

Vi i Orderinvest har lang erfaring med transportløsninger og hjelper deg gjerne med å finne riktig vogn for nettopp din virksomhet. I vårt brede standardsortiment kan man nesten alltid finne en vogn som fungerer optimalt for enhver oppgave.

 

Om ikke våre standardprodukter holder for å løse nettopp ditt behov, har vi også mulighet til å skaffe spesialtilpassede vogner. Fortell oss hva du trenger 
– å finne løsningen er jobben vår!

 

Kontakt oss gjerne!

 
Produktet er lagt i handlekurven