Hopp til innholdet

Ordretelefon
22 08 99 00


Med trygghet som forretningsidé

513_d986bbc3.png     info_nor

Et stillas fra Haki er en arbeidsplass.
Derfor er alltid sikkerhet, ergonomi og krav til forbedret arbeidsmiljø veiledende i deres produktutvikling.
I over 50 år har Haki produsert stillas-systemer innen:

  • Bygg og anlegg
  • Infrastruktur
  • Prosessindustri
  • Skipsindustri
  • Offshore

Hovedkontoret ligger i Sibbhult, men i tillegg har de datterselskap, agenter og internasjonale entreprenører i flere land rundt i verden.

1449_d7078433  1448_d7078433   1447_d7078433

Ovenfor ser du noen typiske Haki-løsninger fra deres stillasserie Universal. Haki og Orderinvest har røtter i samme kommune i den nord-østre delen av Skåne. Vårt samarbeid strekker seg langt bakover i tid. Når Haki så kjøpte opp en industrieiendom i Broby for å utvide sin virksomhet, brukte de Orderinvest i prosjektet som sto ferdig i 2016. Vi fikk æren av å levere produkter fra både vårt verkstedssortiment og vårt kontorsortiment.


Haki_2-1  Haki_5 

 

De to nye garderobene ble utstyrt med garderobeskap med sittebenk, i dette tilfellet vår populære Ess-serie. Skapet på bildet heter 061-01773. Skapet har helsveiset stamme og er produsert i stål. Det er ventilasjon i overkant av stammen og i bunnen på skapet. Dørene er forsterket, noe som gjør Ess-skapet ideelt i industri/verksted og i skoler.

Valget av stoler til kantine falt på Kelly. En stabelbar karmstol med stoffkledd sete og rygg. Solide bord fra Senatorserien garanterer mange års bruk.


Haki_1   Haki_8

 

Konferanserommet ble møblert med konferansebord Ekan og karmstoler Loco II, en komfortabel stol med ergonomisk rygg og kraftig stopping som gjør at man sitter behagelig over lengre tid.


Haki_6  Haki_7

 

Som tidligere nevnt fikk vi også mulighet til å levere fra vårt verkstedssortiment. Bildet ovenfor viser en høytløftende jekketralle 013-00007. Et allsidig løftehjelpemiddel som kan brukes som palltransportør og/eller som løftebord. Hjelper deg til å håndtere gods i en bekvem arbeidsstilling.

En whiteboardtavle 072-00372 i begivenhetenes sentrum gjør det enkelt å kommunisere viktig informasjon til personalet. Tider, møter, skjema, arbeidsflyt. Ved å gjøre en tavle essensiell for personalet slik at den leses før hvert skift, har du sikret informasjonsflyt og kan være trygg på at nedskrevet informasjon leses og følges.


Haki_3  Haki_4

 

På disse to bildene fra Hakis produksjonsmiljø kan vi finne en del av våre produkter. Ved siden av jekketrallene som vi allerede har nevnt, er Tippcontainere i ulike størrelser noe som syns i de fleste verkstedsmiljøer. At kildesorteringen fungerer i bedriften gir et godt inntrykk, og forbedrer mulighetene vesentlig for at verkstedarbeideren gjør en god jobb.

På tompallene på bildet over til høyre ser vi også et eksempel på sortering. Plastskuffer og bokser finnes i alle typer. Koble fargen til innholdet og forenkle arbeidsprosessene ved at man slipper å sortere material. På bildet over til venstre finner du tre stk holdere for Stroppebånd. Vi fører et bredt sortiment innen buntingsmateriale og verktøy/maskiner til formålet. Avhengig av hvilke forutsetninger du har og hvilket gods du håndterer så finnes det buntingsmateriale for manuell emballering så vel som maskinell bunting med bånd i PET, PP eller stålbånd.

Vi vil fra Orderinvests side få takke inderlig for muligheten til å vise deler av vårt sortiment i prosjektet med Haki. Vi viser gjerne svaret vi fikk på hvordan kontakten ble tatt før prosjektet og den samlede bedømmelsen av hvordan samarbeidet opplevdes:

citat_haki_nor

 

Produktet er lagt i handlekurven