Dører til skap Eskoleia

Skap i serien Eskoleia finnes med flere ulike dørtyper med ulik konstruksjon og mulige fargevalg. Vil du være kreativ og skape fargerike miljø eller kanskje tilpasse skapets farger til ditt varemerke? Eller vil du heller skape et klassisk, nøytralt omkledningsrom? Kanskje er du ute etter noe skikkelig solid som skal tåle store belastninger i tøffe miljø? Kontakt oss gjerne og beskriv dine ønsker, så hjelper vi deg å velge døren som passer best.

 

Dør Standard

Akkurat som navnet antyder så er dør Standard den mest vanlige døren som fungerer i de fleste virksomheter og miljø. Denne døren har en dobbel konstruksjon med ytterdør av 0,9 mm og innerdør av 0,7 mm kaldvalset stål. Dør Standard har gangjernstapp. Skap med hel dør eller med 2 dører i høyden har dørstopp. Dører i øvrige størrelser leveres uten dørstopp.

 

 

Dør Solid

Dør Solid er valget for deg som både vil ha en ekstra slitesterk dør og samtidig ha mange fargevalg for å skape spennende og fine miljø. Solids innerdør er av 0,7 mm kaldvalset stål og kjernen består av 12 mm sponplate. For fronten kan du velge mellom 0,7 mm stålinnlegg, alternativt 1 mm laminat fra Formica. Dette gir både et bredt utvalg av standardfarger og en stor mulighet til spesialfarger. Frontene er helt glatte. Dør Solid har ekstra kraftig dørstopp og gangjernstapp.

 

Solid-dorr.jpg

 

Dør Robust

Dør Robust er riktig solid dør av 3,0 mm kaldvalset stål, perfekt for de tøffeste miljøene. Robust har pianogangjern som er punktsveisede mot døren og festet i skapet med nagler. Dør Robust leveres uten dørstopp.

 

robust

 

Dør Laminat

Dør Laminat har en 16 mm MDF-kjerne med 1 mm laminat på hver side, noe som gir en total tykkelse på 18 mm. En solid dør der det brede utvalget av laminat fra Formica gjør det mulig å lage lekre skap. Døren har bladgangjern som skrus i døren og popnagles på skapet. Dør laminat leveres uten dørstopp.

 

 

laminat

 

 

Les mer om fordelene med skap Eskoleia