Inspirasjon til garderobe

esko.jpg

Våre garderobeskap, Z-skap, boksskap og elevskap i serien Eskoleia har røtter i begynnelsen av 1900-tallet, da Eskoleia startet å produsere oppbevaringsskap og innredningsløsninger i stål. I dag har man hypermoderne produksjonsanlegg med fokus på fleksibilitet og holdbarhet. Vi i Orderinvest er glade for og stolte av å kunne tilby serien Eskoleia – garderobeløsninger for fremtiden.

 

Derfor skal du velge skap Eskoleia

Kombinasjonen av holdbar produksjon og holdbare produkter gjør Eskoleia til et både klimasmart og økonomisk klokt valg. En moderne produksjon med høy fleksibilitet gir store muligheter til å lage spesialtilpassede skap og å tilby rask levering på standardmodeller.

Konstruksjons- og produksjonsmetoden av Eskoleia medfører en unik mulighet til å reparere og gjenbruke alle deler av skapet uten vanskelige og kompliserte inngrep. Med andre ord kan vi stolt påstå at levetid, og dermed den totale miljøbelastningen fra et Eskoleiaprodukt er blant det beste på markedet.

Det finnes altså flere gode grunner til å velge Eskoleiaskap.

esko_3

Holdbar produksjon

Skap i serien Eskoleia produseres på en holdbar måte, med hensyn til miljøet. For produksjon og produkter finnes sertifikat ihht ISO 1400:2015, ISO 9001:2015, Møbelfakta og Sunda Hus. I produksjonen brukes det materialer fra nøye utvalgte underleverandører og i prinsipp 100% av sluttproduktene kan gjenvinnes. Det samme gjelder emballasjen som brukes for beskyttelse under transport. All produksjon av Eskoleiaskap skjer i Norge, og det fører til kortere transport sammenlignet med mange andre skap på markedet.

 

Holdbare produkter

Det høye kvalitetsnivået gjør at vi kan gi hele 10 års garanti på skap i serien Eskoleia. Det at det er enkelt å komplettere med reservedeler gjør Skap fra Eskoleia til et skap du kan bruke i mange år. Bra både for miljøet og lommeboken.

 

Stor fleksibilitet

Det skal være enkelt å skape et tiltalende miljø som passer nettopp din virksomhet. En moderne lakklinje gjør det mulig å tilby mange fargevalg, og skap i serien Eskoleia kan lakkeres i en mengde RAL- eller NCS-farger. Skapene kan også produseres med fronter i laminat fra Formica. Når standardløsninger ikke holder hele veien er det kort vei fra idé til virkelighet. Skap Eskoleia kan tilpasses på mange måter, både med tanke på innredning og mål. Fortell oss hva du trenger så gjør vi vårt ytterste for å imøtekomme dine ønsker.

 

Rask levering

Effektiv produksjon er en av de store fordelene med skap i serien Eskoleia. Det gjør at en stor del av standardsortimentet kan leveres raskt etter bestilling.

 

Standardmodeller i serien Eskoleia

I serien Eskoleia finnes det garderobeskap, Z-skap, boksskap og elevskap i flere modeller. I vårt standardutvalg tilbyr vi de mest populære modellene og fargene, men Eskoleiaskap kan produseres i flere farger, mål og utførelser. For virksomheter som trenger spesielle skap, f.eks. politi, brannstasjoner og skianlegg, finnes det flere gode løsninger i serien Eskoleia.

 

Garderobeskap Eskoleia 300 og 400

De klassiske garderobeskapene med hel dør i serien Eskoleia er et utmerket valg for både private og offentlige arbeidsplasser der det trengs solide garderobeskap. Garderobeskap Eskoleia brukes bl.a. i garderobe innen industri, men også f.eks. på sykehus, skoler og treningssenter.

 

3-400.jpg

 

Her kan du lese mer om garderobeskap Eskoleia

Garderobeskap Eskoleia, Z-skap

Garderobeskap av typen Z-skap gir en plasseffektiv oppbevaring der du får to skapplasser på plassen til en, men samtidig får du en god høyde i skapet for å henge opp klær og håndklær. Våre Z-skap i serien Eskoleia passer utmerket på arbeidsplasser der man trenger mye oppbevaring på liten flate, f.eks. i brakker eller mindre garderober.

 

z_3-400.jpg

 

Her kan du lese mer om Z-skap Eskoleia

Boksskap Eskoleia

Boksskap Eskoleia gir veldig plassbesparende oppbevaring, da du kan få opp til 24 rom i en og samme modul. Boksskap Eskoleia passer utmerket i mange offentlige miljø og i foretak der man trenger å ha mulighet til mye personlig oppbevaring på liten flate. Ved å bruke ulike fargekombinasjoner på dørene blir det også et hyggeligere miljø.

 

smafack_17.jpg

 

Her kan du lese mer om boksskap Eskoleia

Mer i serien Eskoleia

I den brede serien Eskoleia finner du også omkledningsskap, politiskap, brannmannskap, skiskap og verdibokser. Dessuten finnes det også annen innredning for både garderobe, omkledningsrom og entréer.

blandat.jpg

 

Her kan du lese mer om mulighetene i Eskoleiaserien

Mer informasjon om skapene i serien Eskoleia

Dører til skap Eskoleia

Skrog til skap Eskoleia

Lås til skap Eskoleia

Ventilasjon til skap Eskoleia

Eluttak til skap Eskoleia

Understell til skap Eskoleia

Farger til skap Eskoleia

Garantier og vedlikehold, skap Eskoleia

 

Velkommen med din forespørsel

Vi i Orderinvest har lang erfaring med oppbevaringsløsninger for garderobe, korridorer og entréer m.m. Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med, å finne løsningen er vår jobb!

Kontakt oss her