Garantier og vedlikehold, skap Eskoleia

Eskoleia er en holdbar serie og derfor kan vi gi hele 10 års garanti på alle skap. For at skapene skal holde seg fine og hele lenge anbefaler vi at du vedlikeholder det kontinuerlig. Da får du et skap som holder lenge.

 

10 års garanti

Skapene i serien Eskoleia er av høy kvalitet, noe som gjør at vi kan gi hele 10 års garanti. Skapene er også konstruert for at du enkelt skal kunne bytte ut komponenter, f.eks. en hel side uten at du trenger å gjøre store inngrep. Dessuten er det enkelt å komplettere med reservedeler. Til sammen utgjør dette at skap Eskoleia kan brukes år etter år – bra for både lommeboken og miljøet!

Garantien på skap Eskoleia gjelder for produksjonsfeil i stålproduktet og ikke for normal slitasje eller for skader som har oppstått p.g.a unormal bruk. For lås gjelder 2 års garanti.

 

garantier.jpg

Slik vedlikeholder du skapet ditt

For å maksimere levetiden på skapet, anbefaler vi at du vedlikeholder det. Vask gjerne skapet både utvendig og innvendig med jevne mellomrom. Bruk en mild såpe og en svamp eller en fille. Lakkskader og riper kan du enkelt fikse med en pensel eller lignende. Vi hjelper deg gjerne å finne den riktige lakken dersom skapet trenger å friskes opp.

 

Har du spørsmål om garantien eller om hvordan du på best mulig måte vedlikeholder skapet ditt? Kontakt oss gjerne så forteller vi mer!

Les mer om fordelene med skap Eskoleia