Garderobeskap Eskoleia

Eskoleia er et utmerket valg for deg som trenger et solid og klassisk skap. Garderobeskap Eskoleia passer i mange typer miljø. F.eks. i garderober både innen industri, sykehus, treningssentre m.m. Den høye kvaliteten på skap Eskoleia gjør at vi tilbyr hele 10 års garanti.

Til produktene

esko_front.jpg

Mål og moduler i serien skap Eskoleia

Garderobeskap Eskoleia finnes med dører i breddene 300 og 400 mm. Som standard er garderobeskapets dybde 550 mm, men kan også leveres med dybde 400 mm. Garderobeskap Eskoleia kan leveres enten som enkeltskap eller i ferdige moduler med totalmaksbredde 1200 mm. Det vil si maks 4 x 300 mm eller 3 x 400 mm. Garderobeskap i ferdige moduler gir lavere stykkpris pr rom.

 

Dører og lås i serien garderobeskap Eskoleia

Garderobeskap Eskoleia har en hel dør i dørtypen Standard. Døren har dobbel konstruksjon med innerdør 0,7 mm og ytterdør 0,9 mm kaldvalset stål. Garderobeskap Eskoleia har gangjernstapp og har dørstopp. Skapet har hasp for hengelås, sylinderlås av typen Lower & Fletcher finnes som alternativ. Til sylinderlåsen følger det med 2 stk nøkler, hovednøkkel kan bestilles separat. Garderobeskap Eskoleia kan også leveres med andre typer lås.

Her kan du lese mer om dører i serien Eskoleia

 

Skrog, garderobeskap Eskoleia

Skrog til garderobeskap Eskoleia leveres ferdig montert og er i typen Standard. Konstruksjonen med sider og tak i 0,7 mm og bunn i 1,25 mm kaldvalset stål er stabil og fungerer perfekt i f.eks. garderober.

Les mer om skrog i serien Eskoleia

ventilation_2.jpg

Farger, garderobeskap Eskoleia

I vårt standardsortiment kan du velge mellom garderobeskap Eskoleia i fargene blå RAL 5010, rød RAL 3020 og lys grå RAL 9002 på dørene. Skroget er som standard lys grå RAL 9002. Garderobeskap Eskoleia kan leveres i flere andre farger.

Her kan du lese mer om fargevalg for garderobeskap Eskoleia

 

Innredning, garderobeskap Eskoleia

Garderobeskap Eskoleia er innredet med hattehylle og klesstang med 2 stk ankerkroker samt håndklekrok i den ene siden. Innredningen i garderobeskapene kan spesialtilpasses, f.eks. med eluttak for lading av telefon eller laptop.

 

Tak, garderobeskap Eskoleia

Garderobeskap Eskoleia har to ulike typer tak, du kan velge mellom rett tak eller skrått tak. Rett tak er et godt valg dersom du har lav takhøyde eller om du trenger lagringsplass oppå skapet. For andre virksomheter er det bedre med et garderobeskap med skrått tak, til dels fordi det ikke kan plasseres ting oppå skapet, men også fordi det samler mindre støv. Garderobeskapets totale høyde kommer an på hvilken type tak du velger på skapet.

 

Ventilasjon, garderobeskap Eskoleia

Som standard leveres alle garderobeskap i serien Eskoleia uten ventilasjonshull. Garderobeskap Eskoleia er konstruert slik at det likevel blir god luftgjennomstrømning i skapet. Garderobeskap Eskoleia med skrått tak kan forberedes for kobling til ventilasjonssystem.

Her kan du lese mer om ventilasjon til garderobeskap Eskoleia

 

Understell til garderobeskap Eskoleia

Du kan velge mellom tre ulike understell til ditt garderobeskap Eskoleia. I vårt standardsortiment finnes sokkel, benstativ og sittebenk. Sittebenken finnes i furu eller grå laminat og kan kompletteres med en skohylle. Garderobeskap Eskoleia kan også leveres for veggmontering.

Les mer om understell til garderobeskap Eskoleia

 

Garderobeskap Eskoleia i spesialutførelse

Garderobeskap i serien Eskoleia kan tilpasses etter nettopp dine behov. Skapene kan leveres i mange ulike RAL- og NSC- farger og også med front i laminat fra Formica. Dessuten kan garderobeskapene tilpasses med tanke på både mål og innredning. Kontakt oss gjerne og fortell hvilket garderobeskap du trenger, så lover vi å gjøre vårt ytterste for og hjelpe deg.

 

Garderobeskap Eskoleia, spesifikasjoner

Skrog:                   Standard, sider 0,7 mm kaldvalset stål
Dørtype: Standard, dobbel 0,7 + 0,9 mm kaldvalset stål
Tak: Rett eller skrått
Bredde: 300 eller 400 mm
Dybde: 400 eller 550 mm
Høyde, rett tak: 1750 mm (ekskl. understell)
Høyde, skrått tak, dybde 400 mm: 1890 mm (ekskl. understell)
Høyde, skrått tak, dybde 550 mm: 1940 mm (ekskl. understell)
Dørhøyde: 1550 mm
Max modulbredde: 1200 mm
Dører pr modul: 1-4 stk
Standardfarge skrog: Lys grå, RAL 9002
Standardfarge dører: Blå RAL 5010, Rød RAL 3020, Lys grå RAL 9002
Mulighet for andre farger: Ja
Lakk: Pulverlakk
Lakktykkelse: Ca 50my
Lås: Hasp for hengelås som standard, andre låstyper som alternativ 
Innredning: Hattehylle, klesstang med 2 ankerkroker, håndklekrok
Understell: Sokkel, benstativ eller sittebenk
Gangjern: Tapp
Dørstopp: Ja
Materiale: Kaldvalset stål
Garanti skap: 10 år mot produksjonsfeil
Garanti lås: 2 år mot produksjonsfeil
Montering: Leveres montert

 

Mer informasjon om skap i serien Eskoleia

Fordeler med skap i serien Eskoleia

Z-skap Eskoleia

Boksskap Eskoleia