Boksskap Eskoleia

Med boksskap Eskoleia får du mye oppbevaringsplass på liten flate. Boksskapene passer til alle typer personlig oppbevaring på personalrommet, i korridorer og i offentlige miljø. I hver modul kan du få opp til 24 rom og ved å kombinere ulike farger på dørene kan du skape inspirerende og fargerike miljø. Boksskap Eskoleia har en solid konstruksjon og det høye kvalitetsnivået gjør at vi kan gi hele 10 års garanti på skap i serien.

Til produktene

 

smafack_11.jpg

Mål og moduler i serien boksskap Eskoleia

Boksskap Eskoleia finnes med 2-6 dører i høyden og med skapbredde 300 eller 400 mm. Som standard er skapet 550 mm dypt, men boksskap Eskoleia kan også leveres med 400 mm dybde. Boksskap Eskoleia finnes i ferdige moduler med opptil 1200 mm bredde, noe som gjør at du kan få mellom 2-24 rom i en modul, ettersom hvilket antall dører det er i høyden. Å velge boksskap i ferdige moduler er økonomisk fordelaktig, da det gir en lavere stykkpris pr rom.

 

Lås og dører i serien boksskap Eskoleia

Boksskap Eskoleia har dører av typen Standard. Døren har dobbel konstruksjon med ytterdør av 0,9 mm, og innerdør av 0,7 mm kaldvalset stål. Boksskap Eskoleia har gangjernstapp. Dørene har som standard hasp for hengelås. Sylinderlås av typen Lower & Fletcher finnes som alternativ. Det følger med 2 stk nøkler pr lås, hovednøkkel kan bestilles separat. Du kan også få boksskap Eskoleia med andre typer lås. Boksskap med 2 dører i høyden har dørstopp, øverst i øvre dør og nederst i nedre dør. Skap med 3-6 dører i høyden leveres uten dørstopp.

 

Her kan du lese mer om dørene i Eskoleia-serien

 

 

 

Skrog, boksskap Eskoleia

Boksskap Eskoleia leveres med ferdigmontert skrog av typen Standard. Skroget er stabilt med sider og tak i 0,7 mm og bunn i 1,25 mm kaldvalset stål. Den solide konstruksjonen passer bra i de fleste offentlige miljøer.

Les mer om skrog i Eskoleia-serien

 

smafack_14

Farger, boksskap Eskoleia

Boksskap Eskoleia har som standard lys grått skrog, RAL 9002. i vår standardutførelse leveres boksskap Eskoleia med dører i fargene rød RAL 3020, blå RAL 5010 og lys grå RAL 9002. Utover dette er det mulig å få dørene i en mengde andre farger. Ved å kombinere dører i ulike farger kan du skape effektfulle og fine miljø.

Les mer om fargevalg for boksskap Eskoleia

 

smafack_6.jpg

 

Innredning, boksskap Eskoleia

Hvordan hvert rom er innredet kommer an på antall rom i høyden. Boksskap Eskoleia med 2 rom i høyden er innredet med hattehylle og klesstang med 2 ankerkroker. Skap med 3-6 dører i høyden leveres som standard uten innredning. Innredningen av boksskapene kan spesialtilpasses med f.eks. eluttak for lading av mobil eller laptop.

 

 

Tak, boksskap Eskoleia

Du kan velge mellom boksskap med rett eller skrått tak. Fordelene med et skrått tak er at det samler mindre støv og forhindrer at ting plasseres oppå skapet. Et skrått tak fører til høyere totalhøyde, så om det er lavt under taket der boksskapet skal plasseres, kan flatt tak være en bedre løsning. Det flate taket er også den beste løsningen dersom planen er å plassere noe oppå skapet.

 

smafack_5.jpg

Ventilasjon, boksskap Eskoleia

Boksskap Eskoleia er konstruert for å ha god lufting i skapet uten behov for ventilasjonshull i skroget. Om du trenger enda bedre luftgjennomstrømning i skapet er det mulig å få boksskap Eskoleia med skrått tak forberedt for kobling til ventilasjonssystem.

Her kan du lese mer om ventilasjon til boksskap Eskoleia

 

Understell til boksskap Eskoleia

Boksskap Eskoleia leveres som standard uten understell, og du kan komplettere skapet med sokkel, ben eller sittebenk.

Les mer om understell i serien Eskoleia

 

 

Boksskap i spesialutførelse

Serien Eskoleia gir store muligheter for tilpassing ettersom hva du trenger. Boksskapene kan leveres i en mengde ulike RAL- og NSC-farger, mange uten pristillegg. Dessuten kan f.eks. innredningen eller målene tilpasses etter behov. Kontakt oss gjerne med dine ønsker, så lover vi å gjøre vårt ytterste for at du skal få nettopp den typen skap du ønsker.

smafack_7.jpg

Boksskap Eskoleia, spesifikasjoner

Type skrog: Standard, sider 0,7 mm kaldvalset stål
Type dør: Standard, dobbel 0,7 + 0,9 mm kaldvalset stål
Tak: Rett eller skrått
Bredde: 300 eller 400 mm
Dybde: 400 eller 550 mm
Høyde, rett tak: 1750 mm (ekskl. understell)
Høyde, skrått tak, dybde 400 mm: 1890 mm (ekskl. understell)
Høyde, skrått tak, dybde 550 mm: 1940 mm (ekskl. understell)
Maximal modulbredde: 1200 mm
Dører pr modul: 2 - 24 stk
Dørens høyde, 2 rom: 810 mm
Dørens høyde, 3 rom: 550 mm
Dørens høyde, 4 rom: 400 mm
Dørens høyde, 5 rom: 320 mm
Dørens høyde, 6 rom: 265 mm
Standardfarge skrog: Lys grå RAL 9002
Standardfarge dører: Blå RAL 5010, Rød RAL 3020, Lys grå RAL 9002
Mulighet for andre farger: Ja
Lakk: Pulverlakk
Lakktykkelse: ca 50my
Lås: Standard hasp, andre låstyper som alternativ
Innredning, 2 rom i høyden: Hattehylle, klesstang med 2 ankerkroker
Innredning, 3 - 6  rom i høyden: Uten innredning
Understell: Sokkel, ben eller sittebenk
Gangjern: Tapp
Dørstopp: På skap med 2 rom i høyden, øvrige uten dørstopp
Materiale: Kaldvalset stål
Garanti skap: 10 år mot produksjonsfeil
Garanti lås: 2 år mot produksjonsfeil
Montering: Levereres montert