Skrog til skap Eskoleia

Skrogene i serien Eskoleia finnes i to modeller, der valget av modell bør tilpasses etter hvilken type miljø skapet skal stå i. Begge variantene leveres ferdig monterte og om du velger et skap med sokkel, leveres også denne montert for maksimal stabilitet. Skrogene finnes med både rett og skrått tak. Modellen med skrått tak har hele sider med skrå overkant, i stedet for en ekstra del som er ganske vanlig på markedet.

Et rett tak er det beste valget om du har lav takhøyde, eller om det er en fordel at ting kan plasseres oppå skapet. For andre virksomheter er det bedre å velge skrått tak, fordi det forhindrer lagring oppå skapet og det samler mindre støv. Garderobeskapets totale høyde varierer ettersom hvilket tak du velger.

Skrogene i serien Eskoleia finnes i moduler opp til 1200 mm bredde. En ferdig skapmodul med flere dører er å foretrekke ut fra et økonomisk perspektiv, da det gir en bedre stykkpris pr rom sammenlignet med et enkeltskap. Skrogene har som standard ingen ventilasjonshull, men er konstruert for å likevel ha god luftgjennomstrømning i skapet.

 

stommar

Kontakt oss gjerne med dine ønsker så hjelper vi deg å velge det skroget som passer best for din virksomhet.

 

Skrog Standard

Det vanligste skroget for skap i serien Eskoleia har sider og tak av 0,7 mm kaldvalset stål og bunn av 1,25 mm kaldvalset stål. Skrog Standard er pulverlakkert, lakktykkelse ca 50my. Skrog Standard har en stabil konstruksjon som fungerer bra i de aller fleste miljø.

 

Skrog Robust

For de aller tøffeste miljøene er skrog Robust det beste valget. Det mest solide skroget for skap i serien Eskoleia har sider av 1,0 mm kaldvalset stål og bunn av 1,25 mm kaldvalset stål. Skrog Robust leveres pulverlakkert, lakktykkelse ca 50my.

Les mer om fordelene med skap Eskoleia