Understell til skap Eskoleia

Skapene i vår serie Eskoleia leveres som standard uten understell, så kan du velge om du vil ha sokkel, benunderstell eller sittebenk. Du kan også velge å få skapene forberedt for montering på vegg.

Vi hjelper deg gjerne å velge det understellet som passer best for din virksomhet – kontakt oss her.

 

Sokkel

En sokkel er det beste valget for deg som vil være sikker på at det ikke havner noe under skapet. Soklene i serien Eskoleia leveres montert på skapet for maksimal stabilitet. Sokkelen er solid konstruert i 1,25 mm kaldvalset stål og er som standard lakkert i lys grå farge, RAL 9002. Sokkelens høyde er 135 mm. I kombinasjon med våre standardskrog gir det totalhøyder ihht tabellen under.

 

sockel

 

 

Rett tak: Totalhøyde 1885 mm
Skrått tak, dybde 400 mm: Totalhøyde 2025 mm
Skrått tak, dybde 550 mm: Totalhøyde 2075 mm

 

Benunderstell

Benunderstell passer best for deg som vil få skapet litt opp og vil kunne rengjøre under skapet. Benene er produsert av firkantrør i kaldvalset stål og er justerbare for å kunne kompensere for ujevnheter i gulv. Benunderstellene leveres i sett med 2 stk benpar og er som standard lakkert i lys grå farge, RAL 9002. Benunderstellets høyde er 200 mm. I kombinasjon med våre standardskrog gir det totalhøyder ihht tabellen under.

 

benstativ

 

Rett tak: Totalhøyde 1950 mm
Skrått tak, dybde 400 mm: Totalhøyde 2090 mm
Skrått tak, dybde 550 mm: Totalhøyde 2140 mm

 

Sittebenk

Noen steder, f.eks. i garderober er det best med skap med sittebenk. Sittebenkene i serien Eskoleia finnes som standard i furu eller grå laminat, F7927 Folkstone Grey. Benkene kan også kompletteres med skohylle. Sittebenkene finnes både som start- og følgefag og er justerbare for å kunne kompensere for ujevnheter i gulv. Stålkomponentene leveres som standard lakkert i lys grå farge, RAL 9002. Sittebenken er 410 mm høy. I kombinasjon med våre standardskrog gir det totalhøyder ihht tabellen under.

 

sittbänk

 

Rett tak: Totalhøyde 2130 mm
Skrått tak, dybde 400 mm: Totalhøyde 2270 mm
Skrått tak, dybde 550 mm: Totalhøyde 2320 mm

 

 

Les mer om fordelene med skap Eskoleia