Z-skap

Z-skap i vår serie Eskoleia er et smart valg for deg som trenger et solid garderobeskap og vil ha plass til mange skapplasser på liten flate. Garderobeskap i modellen Z-skap er plassbesparende men har likevel god høyde for å henge opp klær og håndklær. Z-skap Eskoleia fungerer på mange typer arbeidsplasser og er ekstra fint for deg som har begrenset plass i garderoben. Det høye kvalitetsnivået gjør at vi kan gi hele 10 års garanti på Z-skap i serien Eskoleia.

Til produktene

Mål og moduler i serien Z-skap Eskoleia

Z-skap Eskoleia finnes med skapbredde 300 og 400 mm. Hvert skap har 2 skapplasser/dører. Skapdybde er som standard 550 mm, men du kan også få Z-skap Eskoleia i dybde 400 mm. Z-skap Eskoleia finnes i moduler opp til 1200 mm bredde. Du kan altså få mellom 2-8 skapplasser i en ferdig modul. Å velge en løsning med ferdige moduler gir en lavere stykkpris pr skapplass.

 

Dører og lås i serien Z-skap Eskoleia

Z-skap Eskoleia har dører i dørtype Standard. Dørene har dobbel konstruksjon med ytterdør av 0,9 mm og innerdør av 0,7 mm kaldvalset stål. Z-skap Eskoleia har gangjernstapp. Garderobeskap i Z-modell har ikke dørstopp. Som standard har dørene hasp for hengelås. Som alternativ finnes sylinderlås av typen Lower & Fletcher, der 2 stk nøkler følger med, og hovednøkkel kan bestilles separat. Du kan også få Z-skap Eskoleia med andre typer lås.

 

Les mer om dører i serien Eskoleia

 

Skrog, Z-skap Eskoleia

Z-skap Eskoleia leveres med ferdigmontert skrog av typen Standard. Skroget er stabilt med sider og tak i 0,7 mm og bunn i 1,25 mm kaldvalset stål. Denne konstruksjonen er perfekt i f.eks. garderober.

Her kan du lese mer om skrog i serien Eskoleia

 

 

Farger, Z-skap Eskoleia

Z-skap Eskoleia leveres som standard i fargene blå RAL500, rød RAL 3020 og lys grå RAL 9002 på dørene. Som standard har Z-skapet lys grått skrog, RAL 9002. Utover dette kan du få Z-skap Eskoleia i flere andre farger.

Her kan du lese mer om fargevalg for Z-skap Eskoleia.

 

 

Innredning, Z-skap Eskoleia

Innredningen i Z-skap Eskoleia er litt forskjellig mellom rommene. Det øverste skapet er innredet med klesstang med 2 stk ankerkroker og har en håndklekrok i siden. Det nederste skapet har en stor ankerkrok og håndklekrok i siden. Innredningen i Z-skapet kan spesialtilpasses med f.eks. eluttak for lading av laptop eller telefon.

 

Tak, Z-skap Eskoleia

Z-skap Eskoleia finnes med enten rett eller skrått tak. For mange virksomheter er skrått tak det beste valget. Det skrå taket samler mindre støv og det forhindrer at noe kan legges oppå skapet. For andre er flatt tak det beste, om det f.eks. er lav takhøyde der skapet skal stå, eller om det er en fordel at det kan lagres ting oppå skapet. Z-skapets totale høyde kommer an på hvilken type tak du velger.

 

 

Ventilasjon, Z-skap Eskoleia

Z-skap Eskoleia leveres som standard uten ventilasjonshull i skroget. Konstruksjonen gjør at det likevel blir god luftstrøm i skapet. Om du vil ha ytterligere luftgjennomstrømning i skapet kan Z-skap Eskoleia med skrått tak forberedes til å kobles mot et ventilasjonssystem.

Les mer om ventilasjon til Z-skap Eskoleia

 

Understell til Z-skap Eskoleia

I vårt standardsortiment kan du velge mellom 3 ulike understell til Z-skap Eskoleia – sokkel, ben eller sittebenk. Benken finnes i både furu og grå laminat og kan også kompletteres med en skohylle. Z-skap Eskoleia kan også bestilles for montering på vegg.

Her kan du lese mer om understell i serien Eskoleia

 

 

Z-skap Eskoleia i spesialutførelse

En av fordelene med skap i serien Eskoleia mer mulighetene til spesialutførelse. Du kan få Z-skap Eskoleia lakkert i en mengde ulike RAL- og NSC-farger, mange av disse uten pristillegg. Z-skapet kan også bestilles med front i laminat. Også innredning og mål kan tilpasses etter behov. Kontakt oss gjerne med dine ønsker.

 

Z-skap Eskoleia, spesifikasjoner

Skrog: Standard, sider 0,7 mm kaldvalset stål
Dør: Standard, dobbel 0,7 + 0,9 mm kaldvalset stål
Tak: Rett eller skrått
Bredde: 300 eller 400 mm
Dybde: 400 eller 550 mm
Høyde, rett tak: 1750 mm (ekskl. understell)
Høyde, skrått tak, dybde 400 mm: 1890 mm (ekskl. understell)
Høyde, skrått tak, dybde 550 mm: 1940 mm (ekskl. understell)
Maksimal modulbredde: 1200 mm
Dører pr modul: 2-8 stk
Standardfarge skrog: Lys grå RAL 9002
Standardfarge dører: Blå RAL 5010, Rød RAL 3020 Lys grå RAL 9002
Mulighet til andre farger: Ja
Lakk: Pulverlakk
Lakktykkelse: ca 50my
Lås: Standard hasp for hengelås, andre låstyper som alternativ
Innredning, øvre skap: Klesstang med 2 ankerkroker, håndklekrok
Innredning, nedre skap: Stor ankerkrok, håndklekrok
Understell: Sokkel, ben eller sittebenk
Gangjern: Tapp
Dørstopp: Nei
Materiale: Kaldvalset stål
Garanti skap: 10 år mot produksjonsfeil
Garanti lås: 2 år mot produksjonsfeil
Montering: Leveres montert

 

Mer informasjon om skap i serien Eskoleia

Fordeler med skap i serien Eskoleia

Garderobeskap Eskoleia

Boksskap Eskoleia